Dr Herz Kalcium D3 vitamin tabletta 60x

1 950 Ft

Dr Herz Kalcium D3 vitamin tabletta 60x

A kalcium a csontok és a fogak építőanyaga, emellett nélkülözhetetlen a véralvadásban, segíti az idegrendszerben az ingerületek közvetítését, a szívizom és a csontváz izmainak egészséges működését, összehúzódását. A kalcium szükséges a normál csontozat, fogazat fenntartásához. A kalcium hozzájárul a normál izomműködéshez, az emésztőenzimek normál működéséhez. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, a normál ingerület átvitelben. A kalcium szerepet játszik a sejtosztódási folyamatokban és a sejtek specializációjában.

A D-vitamin hozzájárul a kalcium és foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjéhez, az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához. Hozzájárul a normál fogazat fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez. A D-vitamin szerepet játszik a sejtosztódásban.

Leírás

Dr Herz Kalcium D3 vitamin tabletta 60x

Dr Herz Kalcium D3 vitamin tabletta 60x A kalcium a csontok és a fogak építőanyaga, emellett nélkülözhetetlen a véralvadásban, segíti az idegrendszerben az ingerületek közvetítését, a szívizom és a csontváz izmainak egészséges működését, összehúzódását. A kalcium szükséges a normál csontozat, fogazat fenntartásához. A kalcium hozzájárul a normál izomműködéshez, az emésztőenzimek normál működéséhez. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, a normál ingerület átvitelben. A kalcium szerepet játszik a sejtosztódási folyamatokban és a sejtek specializációjában. A kalcium a szervezetben legnagyobb mennyiségben jelen lévő ásványi só, a testsúlyunk 1-2 százaléka. A mennyiségének 99 %-a a csontokban és a fogakban deponálódik. A kalcium a csont szerkezetének integráns része, a keménységéért és szilárdságáért felelős. Feladata, hogy vázat adjon a szervezetnek, ami lehetővé teszi a fölegyenesedett testtartást és járást. Egyúttal egy depót is képez a szervezet számára, hogy elégtelen bevitel esetén onnan mobilizálja a szükséges kalcium mennyiséget. A maradék 1% a különböző folyadékokban (vér, nyirok) van, ahol segít a vérnyomás szabályozásában és az izommozgásokban.A szervezetünknek kalciumra van szüksége a csontok egészsége fenntartása érdekében. A csontok folyamatosan vesznek fel és adnak le kalciumot, és egyéb anyagokat, ezt a folyamatot hívjuk a csont remodelingnek.

A D-vitamin hozzájárul a kalcium és foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjéhez, az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához. Hozzájárul a normál fogazat fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez. A D-vitamin szerepet játszik a sejtosztódásban. A D vitamin segíti a kalcium felszívódását a gyomor-bél traktusból.

A csontritkulásban (oszteoporózis) szenvedők speciális táplálkozási igényeire optimalizált összetétel.

Dézsmabiztos csomagolásban szállítjuk.

Adagolás: Naponta 2 tabletta

Kiszerelés:

60 tabletta

Nettó tömeg:

Összetevők:

Kalcium: 800 mg

D3-vitamin: 5µg

Figyelmeztetés:

Kisgyermekek elől elzárva tárolandó! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.